Ukategorisert

Potetpannekaker

1 Mins read

Å bruke opp matrestene er noe som gagner både miljøet og lommeboka. Vi pleier ofte å sitte igjen med et par poteter når vi har kokte poteter til middag. Istedenfor å steke disse til pytt i panne eller lage potetbrød med de, er kokte poteter også perfekt til å lage potetpannekaker med! Potetpannekakene er supre å putte i matboksen, til kvelds eller bare med noe digg pålegg.

Potetpannekaker

Ingredienser:

 • Ca. 300g kokte poteter
 • 1 ss smeltet smør
 • 2 egg
 • Ca. 150g rømme eller creme fraiche
 • 100g mel
 • 1 ts bakepulver
 • 1,5dl melk
 • 1 ts salt
 • Smør til steking
 • (Potetpannekaker er også fantastisk med finhakkede urter)

Slik gjør du det:

 1. Mos potetene i en bolle.
 2. Rør inn smeltet smør, rømme, egg, mel, salt og bakepulver.
 3. Spe på med melk. Rør alt til en nogenlund jevn røre.
 4. Finn frem en stekepanne. Ha en liten kladd smør i og sett den på medium til høy varme. Ha litt og litt av røren i stekepanna og stek den et par minutter på hver side.
 5. Legg de ferdigstekte pannekakene til side mens du steker resten.
 6. Server som de er eller med pålegg på.
 7. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a75f282062', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a75f283b0b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a75f284fde', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: