Middag

Cashew Kylling

1 Mins read

Lyst på kinesisk take away? Da er denne enkle, hverdagsretten perfekt for deg! Cashew kylling er en kyllingrett med herlige asiatiske smaker som er rask å tilberede. Den milde smaken gjør at den passer for både store og små, til hverdags eller fest.


Cashew kylling

Ingredienser:

 • 6-800 g kyllingfilet
 • 2 ss olje
 • 1 dl soya saus uten salt
 • 3 ss ketchup
 • 3 ss rice vinegar
 • 1 ts sukker
 • 2 ss honning
 • 2 hvitløksfedd, presset
 • 10 g revet ingefær
 • 1,5 ts Five Spice Krydder / Femkrydder
 • 1 ts chiliflak (kan sløyfes)
 • Ca. 100 g cashewnøtter
 • 1 ss maizenna blandet ut i 4 ss vann

Slik gjør du det:

 1. Ha 1 ss olje, soyasaus, ketchup rice vinegar, sukker, honning, hvitløk, chiliflak, five spice krydder og ingefær i en skål. Bland godt og sett sausen til side.
 2. Kutt opp kyllingen i terninger. Ha i 1 ss olje i en stekepanne og stek kyllingen.
 3. Rett før kyllingen er gjennomstekt tilsett sausen som ble lagd i skritt nummer 1.
 4. Rør ut maizenna i litt vann og ha i stekepanna. Rør godt.
 5. Bland inn cashewnøttene.
 6. La det koke til en tykk saus, det tar ca. 10-15 minutter.  
 7. Server!

TIPS!

Blomkålris, vanlig ris og nudler av noe slag er perfekt tilbehør til denne retten! Gjerne med en grønn salat eller lignende til.

You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e9b2167f3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e9b217d44', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e9b218fd1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: