Annet

Brente Mandler

1 Mins read

Brente mandler er en av julens beste julesnacks. Det forsvinner fort når det settes frem på bordet. En ordentlig julefavoritt hos store og små. Finn et pent glass eller en krukke med lokk, knyt et enkelt rødt bånd med en pen sløyfe og fyll på med brente mandler. Vips så har du en julegave!


Brente Mandler

Ingredienser:

 • 400 g mandler
 • 2 dl vann
 • 200 g sukker
 • 4 ts vaniljesukker
 • 3 ts kanel
 • 3 ss smør

Slik gjør du det:

 1. Sett stekeovnen på 200 grader.
 2. Spre mandlene utover et stekebrett. Sett det midt i ovnen i cirka 10 minutter for å gjøre nøttene ekstra sprø.
 3. Bland alle ingrediensene, utenom smøret, i en kjele og sett den på en plate på middels varme.
 4. La blandingen stå til alt sammen har blitt en tjukk røre og «sausen» klistrer seg til mandlene. Rør inn smøret til det smelter.
 5. Spre mandlene utover et stekebrett kledd med bakepapir. La det stivne.
 6. Server eller ha i en lufttett boks.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mørk Pepperkakedeig

1 Mins read
Pepperkaker er et skikkelig must å bake hos oss i jula! Dette baker vi gjerne i flere omganger og både pepperkakehus og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f08550a94', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Julekonfekt

1 Mins read
Lag lekre julegaver til venner og familie med denne superenkle juleoppskriften! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f08551ff6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Hvit Sjokoladefudge

1 Mins read
Er det flere enn meg som elsker å gi bort hjemmelagde godbiter til venner og familie til jul? Jeg synes det er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f08553499', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: