Annet

Mikrokonfekt

1 Mins read

Konfekt er små sjokoladebiter med forskjellig fyll og ingredienser. Konfekt tar ofte lang tid å lage og mange konfekter krever mange vanskelige ingredienser å lage. Denne mikrokonfekten krever verken tid eller vanskelige ingredienser. Ikke bruk tiden din på å stå over evigvarende vannbad, lag denne raske, supergode mikrokonfekten. Alt du trenger er disse enkle ingrediensene og en mikrobølgeovn, og et par konfektformer så klart! Og slik lager du hjemmelaget konfekt på under 30 minutter!


Mikrokonfekt

Ingredienser:

 • 150 g smør
 • 6 ss lys sirup
 • 6 ss sukker
 • 2 ts vaniljesukker
 • 5-6 ts bakekakao
 • 8 ss kokosmasse
 • 2,5 dl mandler
 • 2,5 dl salte peanøtter

Slik gjør du det:

 1. Gjør klar alle ingrediensene. Hakk nøttene. La smøret temperere seg litt for å blande det lettere, men det er ikke et must.
 2. Ha smør, sirup, sukker, vaniljesukker og kakao i en bakebolle. Rør godt.  
 3. Sett mikrobølgeovnen på 700W og la den stå i 5 minutter. Pass på at alt er smeltet, hvis den ikke er det la den stå en liten stund til.
 4. Rør inn nøtter og kokos inn i blandingen.
 5. Ha blandingen raskt i konfektformer før den stivner.
 6. Sett den kjølig i 5-10 minutter.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e0f80df27', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e0f80f61d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read
Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e0f810be9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: