Middag

Lakseburger med Spicy Coleslaw

1 Mins read

Lakseburger er en populær middagsrett hjemme hos oss. En rask og smakfull måte å spise laks på som alle i huset vil like. Sunt og godt er det også! Denne gangen servert med en spicy coleslaw.


Fiskeburger med spicy coleslaw

Ingredienser:

 • 4-500 g laks uten skinn og bein
 • ½ stk rød chili, finhakket
 • 1 hvitløksfedd, finhakket
 • 1-2 ss gressløk
 • Ca. 10 g fersk ingefær, finhakket
 • 1 ss sitronsaft
 • 4 burgerbrød
 • Grønnsaker til burger
 • Smør/olje til steking

Spicy Coleslaw:

 • 165 g majones
 • 2 ss sriracha
 • 2 gulrøtter
 • 1 vårløk
 • 1 hvitløksfedd, presset
 • 200 g rødkål
 • 200g vanlig hodekål

Slik gjør du det:

 1. Kjør alle ingrediensene til fiskeburgeren i en foodprocessor.
 2. Form farsen til 4 fiskeburgere.
 3. Varm smør/olje i en stekepanne på medium varme. Legg fiskeburgerne i panna og stek de til de er gjennomstekte, det tar rundt 3-5 minutter per side.
 4. Rasp gulrøtter, finsnitt vårløk og skjær opp kålen i strimler. Ha det i en bolle.
 5. Bland sammen majones og sriracha. Øk eller reduser på hvor spicy du vil ha den ved å ta oppi mer/mindre sriracha. Rør inn presset hvitløk. Ha alt i samme bolle som grønnsakene og bland godt.
 6. Server alt for seg slik at alle kan lage sin ultimate fiskeburger!
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Laks i kokossaus

1 Mins read
Laks i kokossaus er en god fiskemiddag med et lite asiatisk-preg. Den er enkel å lage og ikke minst enkel å like!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138ae4d606d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Rask Wok med laks

1 Mins read
Wok er en av mine yndlings middager når det gjelder å servere en rask, sunn og enkel middag til gjengen. Det er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138ae4d83f2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Laks med søt chilisaus og grønnsaker

1 Mins read
En sunn, rask og enkel middagsrett som hele familien kommer til å elske! Laks med søt chilisaus og grønnsaker (4 pers.) Ingredienser:… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138ae4da99d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: