Ukategorisert

Laks i kokossaus

1 Mins read

Laks i kokossaus er en god fiskemiddag med et lite asiatisk-preg. Den er enkel å lage og ikke minst enkel å like!

Laks i kokossaus (4-5 pers.)

Ingredienser:

 • 4-6 laksefileter uten skinn og bein
 • 2 bokser kokosmelk
 • 4 hvitløksfedd
 • 1 rød chili
 • 2 ss revet ingefær
 • 4 ss soyasaus
 • 1 lime
 • Risnudler og grønnsaker til servering

Slik gjør du det:

 1. Kok opp kokosmelken i en høy stekepanne. La den stå å småkoke til kokosmelken tykner, dette kan fort ta 20-30 minutter. Rør jevnlig.
 2. Tilsett finhakket hvitløk og chili, revet ingefær, saften fra limen og soyasausen i kokosmelken. La det stå i 3-4 minutter slik at smakene får satt seg. Smak gjerne til om du vil ha mer av noen smaker.
 3. Legg laksefiletene i sausen. La det koke i 7-12 minutter eller til laksen er gjennomkokt.
 4. Server med grønnsaker og ris eller risnudler.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ea67ea5f3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ea67eba44', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ea67ecf90', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: