Ukategorisert

Rask Wok med laks

1 Mins read

Wok er en av mine yndlings middager når det gjelder å servere en rask, sunn og enkel middag til gjengen. Det er jo helt genialt at man kan bruke akkurat det man har i kjøleskapet eller bare gjøre små endringer som gjør at alle sammen spiser maten uten at man må lage flere middager! Du kan også fint bruke rester fra tidligere middager, f.eks. kjøtt-, fisk- eller grønnsaksrester passer ypperlig i wok!

Rask Wok med Laks (4-5 pers.)

Ingredienser:

 • Ca. 500g laks u/skinn og bein
 • 1 brokkoli
 • 1 gul paprika
 • 1 rød paprika
 • 3 vårløk
 • 2 pk glassnudler (evt. andre nudler eller ris)
 • (Sesam)olje til steking

Saus:

 • 30 g revet ingefær
 • 2 hvitløksfedd, revet
 • 3 ss soyasaus
 • 3 ss oystersaus
 • 2 ss sitronsaft

Slik gjør du det:

 1. Bland sammen alle ingrediensene til sausen. Rør godt og sett til side.
 2. Skjær paprikaen i strimler. Snitt vårløken og skjær brokkolien i passe store buketter. Skjær laksen i biter.  
 3. Kok nudlene som anvist på pakken.
 4. Varm opp litt olje i en høy stekepanne på høy varme. Stek grønnsakene i 5-6 minutter under jevnlig omrøring.
 5. Tilsett ferdigkokte nudler og laksen, la det steke i et par minutter til laksen nærmer seg gjennomstekt.
 6. Tilsett sausen og bland alt sammen. La det steke i noen minutter til slik at laksen blir gjennomstekt og smakene fra sausen får satt seg.
 7. Server gjerne med et dryss sesamfrø og fersk koriander.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6b6501308', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6b6502944', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6b6503d4d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: