BakstKaker og Dessert

Serinakaker

1 Mins read

Serinakaker. Små, sprø, deilige småkaker som nesten smelter på tunga når du tar en bit. Her kommer oppskriften på verdens beste serinakaker!


Serinakaker

Ingredienser:

 • 2 egg
 • 500 g mel
 • 4 ts bakepulver
 • 5 ts vaniljesukker
 • 300 g smør, mykt
 • 210 g sukker
 • 1 eggehvite til pensling
 • Hakkede mandler til pynt
 • Perlesukker til pynt

Slik gjør du det:

 1. Ha mel, bakepulver og vaniljesukker i en bakebolle. Rør et par ganger så det blander seg.
 2. Ha i romtemperert smør i terninger (eller små klumper) og smuldre det inn i deigen.
 3. Knus eggene i en skål, visp de sammen og ha det i melblandingen sammen med sukkeret.
 4. Rør eller elt deigen godt til du har en fast deig. Sett deigen kjølig i cirka 10 minutter.
 5. Del deigen opp i 4 emner som du ruller til lange pølser (ca. like tykke som en finger). Del pølsa opp i små deler som du triller til kuler og legger på et stekebrett kledd med bakepapir.
 6. Trykk kulene forsiktig ned med en gaffel. Begynner gaffelen å bli klissete å henge seg fast i deigen kan du dyppe den i et glass vann.
 7. Pensle kakene med eggehvite, og strø på hakkede mandler og perlesukker.
 8. Forvarm ovnen på 200 grader.
 9. Stek kakene midt i ovnen i cirka 10 minutter.
 10. Avkjøl på rist.
 11. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f6529d365', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f6529ed1c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Superenkelt matpakkebrød

1 Mins read
Har du også lyst til å lage gode, hjemmelagde brød til matpakka men føler du ikke har tid? Dette brødet trenger minimalt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f652a0232', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: