Annet

Juletresnacks

1 Mins read

Ikke all matlaging trenger å være så komplisert. Disse artige små juletresnacksene tar ikke mer enn 15 minutter å lage! Og du trenger ikke mer enn 2 ingredienser (eller 3 hvis barna vil pynte trærne). Lag disse herlige juletresnacksene som både er salte og søte på samme tid!


Juletresnacks

Ingredienser:

  • 100 g hvit sjokolade
  • Ca. 10 saltstenger
  • Kakepynt til pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

  1. Smelt sjokoladen over vannbad.
  2. Legg saltstenger på et stekepapir.
  3. Ha sjokoladen over på en sprøytepose. Sprøyt sjokoladen i tynne strimler over saltstengene, brede på bunnen og mindre og mindre oppover, lik formen til et juletre.
  4. Pynt med kakepynt hvis ønskelig.
  5. Sett kjølig til sjokoladen har stivnet igjen (ca. 10 min). Løsne forsiktig fra papiret.
  6. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Julekonfekt

1 Mins read
Lag lekre julegaver til venner og familie med denne superenkle juleoppskriften! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fed7cbf15', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Hvit Sjokoladefudge

1 Mins read
Er det flere enn meg som elsker å gi bort hjemmelagde godbiter til venner og familie til jul? Jeg synes det er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fed7cd699', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

Blondies

1 Mins read
Vi har vel alle hatt vårt møte med den populære brownisen! Den litt seige, knallgode kaka som blir servert i omtrent alle… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fed7cfdc1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: