AnnetLunsj

Mini pizzabites

1 Mins read

Lyst på en rask og enkel liten snacks? Eller har du kanskje lyst til å overraske poden med noe litt ekstra godt i matpakka? Da er disse mini pizzabitesene helt supre! Du kan lage de som små snacks til kveldsmaten, til lunsj eller som en ekstra liten godbit i matpakka! De er også supre som snacks mellom treninger eller når man kommer hjem fra skolen og det enda er noen timer til middag!

Hver lille bit er en munnfull og er så gode at man nesten ikke kan holde fingrene av fatet!

Mini pizzabites

Ingredienser:

  • 1-2 butterdeig plater
  • 1 glass tomatpure (ketchup kan erstatte)
  • 2-300 g revet ost
  • 1 pk salami/pepperoni/skinke

Slik gjør du det:

  1. Ta opp 1 eller 2 plater med butterdeig fra fryseren cirka 15 minutter før du skal starte. Sett ovnen på 200 grader og kle et stekebrett med bakepapir.
  2. Kjevle ut butterdeigen på en melet overflate. Den skal være ganske så tynn. Smør tomatpure (eller ketchup) utover hele deigen. Ha over fyllet og osten. Det er greit å tenke at disse pizzabitene ikke kommer til å være så veldig store (cirka en munnfull bare) og det egner seg da ikke så mye med store eller mye fyll, men her er det bare å prøve seg frem.
  3. Rull deigen sammen til en lang pølse. Bruk en skarp kniv til å skjære deigen i små biter. Legg de over på stekebrettet.
  4. Sett midt i ovnen i cirka 10 minutter. Ta ut og la de avkjøle seg et par minutter før servering.
  5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Hvitløk- og pizzastykker

1 Mins read
OBS disse hvitløk- og pizzastykkene er svært avhengighetsskapende og det er stor fare for at du spiser mer enn en bit! Dette… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138c8bc7bd5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pizza på grillen

1 Mins read
Har du noen gang prøvd den italienske storfavoritten rett på grillen? Bytt ut pølser og hamburgere med en skikkelig digg pizza med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138c8bc9f3c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Pizzapinner

1 Mins read
Pizzapinner er perfekt som tur snacks, litt ekstra digg i matpakka eller som et raskt og enkelt mellommåltid. Disse kan du enkelt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138c8bcca10', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: