Mini pizzabites

678

Lyst på en rask og enkel liten snacks? Eller har du kanskje lyst til å overraske poden med noe litt ekstra godt i matpakka? Da er disse mini pizzabitesene helt supre! Du kan lage de som små snacks til kveldsmaten, til lunsj eller som en ekstra liten godbit i matpakka! De er også supre som snacks mellom treninger eller når man kommer hjem fra skolen og det enda er noen timer til middag!

Hver lille bit er en munnfull og er så gode at man nesten ikke kan holde fingrene av fatet!

Mini pizzabites

Ingredienser:

  • 1-2 butterdeig plater
  • 1 glass tomatpure (ketchup kan erstatte)
  • 2-300 g revet ost
  • 1 pk salami/pepperoni/skinke

Slik gjør du det:

  1. Ta opp 1 eller 2 plater med butterdeig fra fryseren cirka 15 minutter før du skal starte. Sett ovnen på 200 grader og kle et stekebrett med bakepapir.
  2. Kjevle ut butterdeigen på en melet overflate. Den skal være ganske så tynn. Smør tomatpure (eller ketchup) utover hele deigen. Ha over fyllet og osten. Det er greit å tenke at disse pizzabitene ikke kommer til å være så veldig store (cirka en munnfull bare) og det egner seg da ikke så mye med store eller mye fyll, men her er det bare å prøve seg frem.
  3. Rull deigen sammen til en lang pølse. Bruk en skarp kniv til å skjære deigen i små biter. Legg de over på stekebrettet.
  4. Sett midt i ovnen i cirka 10 minutter. Ta ut og la de avkjøle seg et par minutter før servering.
  5. Nyt!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: