Ukategorisert

Pizza på grillen

1 Mins read

Har du noen gang prøvd den italienske storfavoritten rett på grillen? Bytt ut pølser og hamburgere med en skikkelig digg pizza med sprø skorpe på grillen i sommer. Dette er genialt for å få et lite avbrekk fra den tradisjonelle grillmaten, og noe man garantert liker uten at det skal ta mer enn et par minutter med steking!

Pizzaen avbildet her har jeg brukt en sterk pizzasaus og en sterk pepperoni toppet med mozzarella og rød løk!

Pizza på grillen

Ingredienser:

 • 1 stk ferdig pizzadeig
 • Rød eller hvit pizzasaus
 • Ost
 • Pizzatopping

Slik gjør du det:

 1. Varm opp grillen på høy varme.
 2. Legg pizzasteinen midt på grillen i 15-20 minutter slik at den blir ordentlig varm.
 3. Kjevle ut pizzadeigen til den er på størrelse med pizzasteinen og legg den på et bakeark. Fordel saus, topping og ost på pizzaen.
 4. Ha pizzaen forsiktig over på pizzasteinen, sett på lokket på grillen i 30 sekunder. Åpne igjen og dra forsiktig ut bakepapiret fra under pizzaen. Kjenner du at det henger veldig igjen la det stå 10-20 sekunder til før du drar ut papiret.
 5. La pizzaen steke i 2-5 minutter til avhengig av hvor tykk bunnen er.
 6. Ta ut pizzaen og server med det samme.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513823ec5aaa', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513823ec6ecf', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513823ec8179', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: