Lunsj

Pizzapinner

1 Mins read

Pizzapinner er perfekt som tur snacks, litt ekstra digg i matpakka eller som et raskt og enkelt mellommåltid. Disse kan du enkelt lage sammen med barna dagen dere skal ha det, eller lag en stor batch og ha i fryseren.

Pizzapinner

Ingredienser:

 • 3,5 dl helmelk / vann
 • 1 pk gjær (fersk)
 • 100 g smør
 • Ca. 1 L mel
 • Egg /smeltet smør / vann til pensling
 • Ca. 80 g tomatpure / pizzasaus
 • 150-200 g revet ost
 • 1 neve pepperoni

Slik gjør du det:

 1. Ha alt det tørre i en bakebolle. Smuldre gjæren sammen med det tørre.
 2. Smelt smøret i en liten kjele. Bland inn melken når smøret har smeltet helt, varm opp til fingertemperatur.
 3. Hell melkeblandingen over det tørre og elt på medium hastighet i ca. 10 minutter.
 4. Sett til heving i 1 time.
 5. Kjevle ut deigen på en melet overflate til du får et stort rektangel foran deg. Smør hele rektangelet med tomatpure/pizzasaus. Skjær opp pepperonien i småbiter og dryss over sammen med osten. Tilsett gjerne pizzakrydder for mer smak.
 6. Se nå for deg at rektangelet foran deg er delt i tre deler, en i midten og en på hver side. Brett hver av sidene over delen i midten. Kjevle forsiktig over det nye rektangelet du har. Bruk en skarp kniv eller et pizzahjul til å skjære tynne remser av deigen. Ta en og en remse og snurr hver enda motsatt vei og legg over på et stekebrett med bakepapir.
 7. La så etterheve i cirka 30 minutter. Skru ovnen på 225 grader.
 8. Pensle pizzapinnene med egg/smeltet smør / vann.
 9. Sett midt i ovnen i ca. 10 minutter.
 10. La avkjøle seg litt før servering. Avkjøl helt før de fryses ned.
 11. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d3f93961a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d3f93ad84', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d3f93c09d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: