BakstFrokostLunsj

Bananbrød

1 Mins read

Det er fort gjort å ende opp med en klase med overmodne bananer som ser lite appetittlige ut. Det er heldigvis mange ting man kan lage av overmodne bananer i stedefor å måtte kaste de! En av disse tingene er det klassiske bananbrødet! Et søt brød som kan fungere som både en liten kake til kaffen eller som en søt overraskelse i matboksen.

Bananbrød

Ingredienser:

 • 3 modne bananer
 • 230g sukker
 • 180g mel
 • 1 dl melk
 • 60g smør
 • 2 egg
 • 2 ts vaniljesukker
 • 2 ts bakepulver

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader og legg bakepapir i en brødform.
 2. Pisk sammen egg og sukker til eggedosis.
 3. Smelt smør i en kjele. Mos 2 av bananene sammen i en bolle.
 4. Ha alle de resterende ingrediensene sammen med eggedosisen og rør godt.
 5. Hell blandingen i brødformen og sett nederst i ovnen i ca. 20 minutter. Del den siste bananen på langs og legg bananbitene på toppen av bananbrødet.
 6. Sett brødet inn igjen i ca. 30 minutter. La avkjøle seg på rist.
 7. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a637108c4b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a63710a28f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a63710bb20', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: