AnnetMiddagSamarbeid/Annonse

Autentisk Pasta Bolognese i Crock Pot

2 Mins read

SAMARBEID/ANNONSE

Hemmeligheten bak ekte italiensk mat ligger i råvarene. I samarbeid med ItaliaFavoritter skal jeg gi dere oppskriften på hvordan dere kan lage en autentisk pasta bolognese i crock pot. Det blir akkurat som å være på italiensk restaurant eller i selve Italia!

På nettsiden til ItaliaFavoritter, som du blant annet finner her, finner du et utvalg av gode importerte italienske råvarer og produkter som kommer rett fra Italia! I denne oppskriften bruker jeg blant annet finhakkede tomater fra ItaliaFavoritter som gir en helt nydelig tomatsmak i bolognesen, i tillegg har vi her hjemme fått testet ut Fusili – La Ruvida Italiana og Glutenfri Fusili. Begge helt fantastisk på smak! Ved å bruke fusili til pastaretter med saus får man ofte utnyttet sausen mer ved at den “setter seg fast” i den skrueformede fusilien enn en helt rett pastatråd.

Den glutenfrie fusilien fra ItaliaFavoritter smaker himmelsk sammen med den autentiske bolognesesausen!

Ved å handle de morsomme matkassene til ItaliaFavoritter slår du også et slag for arbeidsintegrering! De kommer nemlig i kasser snekret av snekkerverkstedet hos arbeidsmarkedsbedriften Nitor! Disse matkassene er morsomme å gi bort til den som har alt! (Men vi skal se litt nærmere på disse etterhvert!) Og tenk på det, det blir WIN-WIN for alle parter. Nydelige produkter til deg og støtte til de som trenger hjelp til å komme ut i arbeidslivet.

Ta en titt på de velsmakende produktene til ItaliaFavoritter og klikk de hjem ELLER kom inn å hent de selv på Lørenskog! Der kan du se hvordan det foregår bak kulissene og slå av en hyggelig prat med de ansatte! Kanskje vanker det en smaksprøve også?

Bestill med rabattkoden “platingbypia” så sparer du 10%!

Her ser du hvilke produkter og ingredienser som er brukt til denne autentiske Pasta Bolognesen!

Autentisk Pasta Bolognese i Crock Pot

Ingredienser:

 • 2 løk
 • 2 pk kjøttdeig
 • 3 kjøttbuljongterninger, knuste
 • 2 ortolina finhakkede tomater
 • 3 laurbærblad
 • 2,5 dl vann
 • 2 gulrøtter
 • 4 hvitløksfedd
 • ¼ rød chili (kan sløyfes)
 • 1 ss sukker
 • 1 ts timian
 • 2 ts oregano
 • 1 ts salt
 • ½ ts pepper
 • Olje til steking
 • Pasta

Slik gjør du det:

 1. Finhakk løk og hvitløk. Varm litt olje i en stekepanne og fres løken og hvitløken blank. Hell dette deretter over i crock poten.
 2. Ha på nytt litt olje i stekepanna. Brun kjøttdeigen samtidig som du finhakker den med en stekespade. Ha kjøttdeigen i crock poten også.
 3. Ha deretter resten av ingrediensene (utenom pastaen) i crock poten. Rør dette godt sammen og sett på lokket. La den stå i ca. 4 timer på HØY varme eller 7-8 timer på LAV varme.
 4. Når det begynner å nærme seg slutten av koketiden på sausen kan du koke pastaen som anvist på pakken.
 5. Server hver for seg eller bland ferdigkokt pasta og sausen før servering. Pynt med litt fersk basilikum og server gjerne med parmesan og/eller brød.
 6. Nyt!

Dette er et innlegg skrevet i samarbeid med ItaliaFavoritter!

You may also like
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a69aaa1037', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a69aaa287c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a69aaa3caa', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: