MiddagVegetar

Vegetargryte med kokos

1 Mins read

Vegetargryte med kokos er en smakfull og mettende vegetargryte. Stappfull av næring er denne gryta også helt fantastisk på smak. Ved å se over hvilke produkter du kjøper er denne gryta gjort vegansk uten at du trenger å løfte en finger!

Ikke la deg skremme av den lange ingredienslista. Gryta er superenkel å lage!

Vegetargryte m/kokos

Ingredienser:

 • 6 sjalottløk
 • 1 boks kokosmelk
 • 1 lime
 • 4-500 g søtpotet
 • 2 bokser hakkede tomater
 • ½ rød chili
 • ½ rød paprika
 • ¼-1/2 grønn paprika
 • 2 gulrøtter
 • 2 ts spisskummen
 • 2 ts gurkemeie
 • 2 ss ingefær, fersk
 • 3 ss peanøttsmør
 • Kokosolje til steking
 • Peanøtter og Fersk koriander til pynt (valgfri)
 • Blomkålris til servering (valgfri)

Slik gjør du det:

 1. Start med å kutte opp alle grønnsakene, og gjøre klar resten av ingrediensene.
 2. Varm opp litt kokosolje i en gryte. Fres finhakket sjalottløk, chili, ingefær og hvitløk i et par minutter.
 3. Tilsett resten av grønnsakene, hakkede tomater, kokosmelk og de forskjellige krydderne. La dette stå å småputre på medium varme i cirka 15-20 minutter.
 4. Tilsett saften fra en lime og rør inn peanøttsmøret. La det tykne i 5-7 minutter.
 5. Server som den er eller sammen med blomkålris. Dryss over peanøtter og frisk koriander.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fc3a31780', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Vegetar

Chilli Sin Carne

1 Mins read
Vil du ha en rask, billig og lettvint middag som virkelig slår an i hverdagen? Test ut denne gode oppskriften på Chili… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fc3a332cb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Ost- og løkpai

1 Mins read
Server en enkel og god pai til middag eller lunsj! Pai med ost og løk er en av våre favoritter. Gjerne server… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fc3a34a55', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: