Annet

Krutonger

1 Mins read

Er du en av de som ofte ender opp med mye brød eller annet bakverk? I stedefor å kaste gammelt bakverk (altså boller, baguetter, brød, rundstykker o.l) kan du lage krutonger av de! Krutonger passer perfekt til for eksempel supper og salater. Også er det en genial måte å forhindre matpakker med gammelt brød og kasting av mat!

Prøv da vel!

Krutonger

Ingredienser:

 • Ca 400g gammelt brød / bakverk
 • 3 hvitløksfedd
 • ½ ts chilipulver
 • 1 dl olje

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 150 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
 2. Skjær brødet i passe store terninger og ha det over i en bolle.
 3. Press hvitløksfeddene med en hvitløkspresse eller rasp de i fine biter med et rivjern.
 4. Hell oljen over brødbitene og rør godt slik at alle brødbitene får litt olje på seg. Jeg bruker for det meste henda til dette.
 5. Tilsett hvitløken og chilipulveret. Bland det godt før du  
 6. Sett inn brettet midt i ovnen i cirka 20 minutter.
 7. La avkjøle seg på bretter før du har det over i et tett glass eller en tett boks.
 8. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a741d4dfc2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Superenkelt matpakkebrød

1 Mins read
Har du også lyst til å lage gode, hjemmelagde brød til matpakka men føler du ikke har tid? Dette brødet trenger minimalt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a741d4f98b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Herlig Hverdagsbrød

1 Mins read
Brød er nok det de aller fleste av oss spiser og/eller serverer opptil flere ganger i uka. Det finnes utrolig mange brødsorter… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a741d511ee', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: