Kaker og Dessert

Regnbuekjeks

1 Mins read

Denne deilige sprø kjeksen dere får oppskrift på her er det min fantastiske sønn som har funnet opp navnet på. Han synes at alle fargene på strøsselet minnet sånn om regnbuen, så da ville han at de skulle hete regnbuekjeks, og regnbuekjeks har de blitt hetende siden.

Regnbuekjeks er rett og slett en sprø vaniljekjeks med masse flerfarget kakestrøssel. Helt supre å lage sammen med barna, og man kan fint sitte å nyte en regnbuekjeks en halvtime etter at man startet å bake.

Regnbuekjeks

Ingredienser:

 • 200 g mel
 • 1,5 ts bakepulver
 • 130 g smør, mykt
 • 100 g sukker
 • 1 egg
 • 4 ts vaniljesukker
 • Ca. 100 g fargestrøssel
 • ¼ ts salt

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader. Kle to stekebrett med bakepapir.
 2. Pisk sammen smør og sukker til det er hvitt. Tilsett egget og rør godt.
 3. Bland inn mel, bakepulver og vaniljesukker til det begynner å bli en mer fast deig. Ha oppi rundt 2/3 av fargestrøsselet og kna det inn i deigen.
 4. Hell resten av fargestrøsselet på en tallerken. Bruk en teskje til å ta opp cookiedeig og form det til en rundt kule som du ruller i fargestrøsselet på tallerkenen til den er helt dekket av strøssel. Legg kula på stekebrettet. Gjenta til du har brukt opp deigen.
 5. Sett stekebrettet midt i ovnen i cirka 10 minutter.
 6. Ta ut og la de avkjøle seg på rist.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ea95c6c4b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Mailendere

1 Mins read
Ta med barna å lag friske mailendere til jul! Mailendere er myke, smørkjeks med en frisk smak av sitron. Passer perfekt som… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ea95c7ec4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
BakstKakerKaker og Dessert

Brookies

1 Mins read
La oss være helt ærlige her, hvem elsker ikke brownies? Den skikkelig digge kaka som er så farlig god at du allerede… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ea95ca7e6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: