LunsjMiddag

Favorittsalat

1 Mins read

Salat er sjeldent et populært ord hos barn. Men denne kremet kyllingsalaten toppet med sprøtt bacon kommer til å bli en skikkelig favoritt! Middager som er enkle å lage er en stor favoritt hos de aller fleste. Denne retten er både god og rask, og lager du dobbel har du også til lunsj en dag eller to i etterkanten. Vet også om flere som har brukt denne på et koldtbord eller til tapas, så denne favorittsalaten har mange bruksområder!

Favorittsalat

Ingredienser:

 • 1 boks mais
 • 3 never ruccola
 • ½ helstekt kylling (ca. 350 g)
 • 100g sukkererter
 • ½ rødløk
 • 1 boks creme fraiche
 • 6 dl tørr pasta
 • 200 g bacon
 • 1 ss sitronsaft
 • 1 ts hvitløkspulver (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

 1. Kok pastaen som anvist på pakken. Stek bacon i biter.
 2. Kutt opp sukkererter, gjør klar kyllingen og skjær rødløken i strimler.
 3. Bland alle ingrediensene sammen etter du har helt ut vannet på pastaen.
 4. Topp med sprøtt bacon før servering.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a85f57681f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvite «kjøttboller» med spagetti

1 Mins read
Kjøttfrie middager trenger ikke være kompliserte eller ta lang tid å lage. Sleng sammen ingrediensene til de hvite “kjøttbollene” i en blender… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a85f577abe', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a85f578fa0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: