AnnetLunsj

Sunne, superdigge kyllingkroketter

1 Mins read

Kroketter minner på mange måter om nuggets. De skal være litt sprø utenpå og myke inni. Gjerne fylt med mange gode smaker! Veldig ofte er kroketter frityrstekte noe som skaper en herlig sprøhet til “skallet”, men jeg tror vi alle kan være enig i at frityrmat sjeldent er det sunneste man kan spise. Det er heller ikke så veldig mange som har en frityrkoker hjemme eller lysten og tiden til å stå å frityrkoke i kjele. Derfor kommer jeg her med en oppskrift på kyllingkroketter som er stappfull på smak og litt sunnere siden de stekes i ovnen.

Disse kan du servere som en del av en tapas, en forrett, liten snacks eller som tilbehør til noe annet. Det går selvfølgelig også an å servere som nuggets med pommes frites osv.

Kyllingkroketter

Ingredienser:

 • 1 pk kyllingkjøttdeig
 • 3 vårløk
 • ½ gulrot
 • ½ chili
 • 1 hvitløksfedd
 • ½ rød paprika
 • ¼ ts salt

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Finhakk vårløk, paprika, gulrot, chili og hvitløk.
 3. Bland alle ingrediensene. Bruk gjerne food processor til dette.
 4. Bruk en spiseskje til å lage kroketter. Og legg de på et stekebrett med bakepapir.
 5. Sett stekebrettet midt i ovnen i 20-25 minutter.
 6. Server med engang.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ea3c09d0c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ea3c0b1fc', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Rogan Josh – Indisk gryte med kylling

1 Mins read
Her kommer den nye indiske favorittretten som redder hverdagen! Rogan Josh er en knallgod gryte du raskt slenger sammen på godt under… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ea3c0c6c2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: