MiddagUkategorisertUkemeny

Ukemeny – Uke 5

1 Mins read

Den første uka i februar står foran oss. Det går mot lysere tider og om ikke så lenge er det tid for årets første ferie, vinterferien. Men før vi kommer så langt skal vi gjennom et par ukemenyer til! Denne uka byr det på gode smaker, nye smaker for noen og også enkle oppskrifter som kanskje er kjente for mange, men med en liten vri. Håper dere liker den!

Jeg vil bare benytte sjansen til å si tusen takk til alle som deler, liker og finner inspirasjon i ukemenyene jeg legger ut. Det er utrolig morsomt å få tilbakemeldinger fra dere!

Mandag – Byggrynsgrøt (dobbel oppskrift)

Tirsdag – Pasta m/ røkt laks

Onsdag – Fajitas med kylling

Torsdag – Laksepanne m/ brokkolini

Fredag – Brennende kjærlighet

Lørdag – Nasi Goreng

Søndag – Pannekaker med nøttesmak

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift: Kakaoballer

Ukens ekstra: Brytebrød

Nedenfor finner du en total handleliste for alle de 7 middagene i denne ukas middagsmeny. Jeg forventer at salt, pepper, sukker, vaniljesukker og bakepulver. Et lite obs denne uka er at oppskriften til byggrynsgrøten må dobles. Mandelmel kan erstattes med vanlig mel og brokkolini kan erstattes med brokkoli Noen har mest sannsynlig en eller flere av disse ingrediensene hjemme fra før av, noe som da bare gjør det billigere å følge ukas meny. Men for de som lurer, en handlekurv med de samme varene på handleliste kom på ca. 923kr.

HANDLELISTE

Grønnsaker:

 • 2 x stk gul løk
 • 2 x stk hvitløk
 • 1-2 x stk sitroner
 • 1 x bunt vårløk
 • Ca 500 g x sjampinjong
 • 1 x stk rød paprika
 • 1 x stk gul paprika
 • 200 g brokkolini
 • 1 x pk gressløk
 • 1 x pk sjalottløk
 • 1 x pk rød chili

Meieriprodukter og egg:

 • 1 x 1L helmelk
 • 1 x fløte
 • 1 x stk parmesan
 • 1 x creme fraiche
 • 1 x smør
 • 1 x gulost

Kjøtt, fisk og kylling:

 • 200 g x røkt laks
 • 4-500 g x kyllingfilet
 • 1 x pk laks (4-500g)
 • 1 x pk bacon
 • 1 x pk egg

Bakevarer:

 • 1 x pk Mandelmel
 • 1 x pk hele byggryn

Annet:

 • 1 x pk spaghetti
 • 1 x pk fusili
 • 1 x pk tortillas
 • 1 x spisskummen
 • 1 x chilipulver
 • 1 x pk grønnsaksbuljong
 • 1 x pk ris
 • 1 x fish sauce
 • 1 x mandelmelk

Nyt Middagen!

You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a60d756146', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Vegetar

Chilli Sin Carne

1 Mins read
Vil du ha en rask, billig og lettvint middag som virkelig slår an i hverdagen? Test ut denne gode oppskriften på Chili… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a60d757525', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Ost- og løkpai

1 Mins read
Server en enkel og god pai til middag eller lunsj! Pai med ost og løk er en av våre favoritter. Gjerne server… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a60d758752', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: