Middag

Krydderlaks m/ brokkoli og tagliatelle

1 Mins read

Laks er fisken over alle fisker her i huset! Det er fisken vi spiser mest av og som vi aldri trenger å måtte diskutere ved matbordet om hvor mange biter med fisk man må spise før man får gå i fra bordet. Krydderlaks er en enkel og smakfull fiskemiddagen med gode smaker. En middag som er enkel å lage i en hektisk hverdag!

Krydderlaks m/ brokkoli og tagliatelle

Ingredienser:

 • 4-6 laksefileter
 • 1 ts chiliflak
 • ½ ts hvitløkspulver
 • 1 ts sitronpepper
 • 2-3 ss gressløk, fersk
 • 1 pose tagliatelle
 • 1 brokkoli
 • Olje til steking

Saus:

 • 2 sjalottløk
 • 100g ost (parmesan gir ekstra smak)
 • 5 dl fløte
 • 3 ss creme fraiche
 • ¼ stk rød chili (kan sløyfes)
 • ½-1 rød paprika
 • 2 hvitløksfedd

Slik gjør du det:

 1. Start med sausen. Fres finhakket chili, hvitløk og sjalottløk i en dyp stekepanne. La det frese i 2-3 minutter. Hell over fløten og la alt sammen putre på middels varme under jevnlig omrøring til det har begynt å bli en tykk saus, det tar ca. 10-15 min. (start å steke fisken her). Ha oppi paprika, creme fraiche og ost. Rør godt.
 2. Smør fiskefiletene inn med et tynt lag olje eller sitronsaft. Dryss over krydderne og stek de i stekepanna på medium til høy varme.
 3. Kok tagliatelle og brokkoli hver for seg.
 4. Rør tagliatellen og brokkolien inn sammen med sausen.
 5. Dryss over litt gressløk på fisken før servering.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f818687ec', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvite «kjøttboller» med spagetti

1 Mins read
Kjøttfrie middager trenger ikke være kompliserte eller ta lang tid å lage. Sleng sammen ingrediensene til de hvite “kjøttbollene” i en blender… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f81869d51', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f8186b772', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: