LunsjMiddagVegetar

Apetina salat med litt futt i

1 Mins read

Salater passer både til middag og til lunsj, enten som en egen rett eller som tilbehør til annen god mat. Apetina salat med litt futt i er en salat som passer perfekt til grillmat, som en del av et koldtbord eller som en rett i seg selv. Dette er en av mine favoritter en varm sommerdag hvor matlysten kanskje ikke er helt på topp eller pakket ned i matbokser i kjølebagen på vei til stranda.

Apetina salat med litt futt i

Ingredienser:

 • 300g pasta skjell, ukokt
 • ½ agurk
 • 150 g soltørkede tomater
 • 2.3 never spinat
 • 1 boks apetina med chili
 • ½ løk
 • 1 liten grønn paprika

Slik gjør du det:

 1. Kok pastaen al dente.
 2. Skjær agurken og paprikaen i biter. Løken i strimler.
 3. Hell av vannet på pastaskjellene og skyll de raskt i kaldt vann.
 4. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Pass på at du får med oljen til fetaosten også!
 5. Server som den er!
 6. Nyt!

You may also like
Ukategorisert

Baconsurret Asparges med sesamfrø

1 Mins read
Pimp opp middagen med disse digge aspargesene surret i bacon penslet med en deilig saus med sesamfrø og honning. Denne er perfekt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a884c26c57', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Krydra Cheesy Fries

1 Mins read
Ordentlig comfortfood, også kalt kosemat, kan man lage raskt og enkelt selv hjemme! Hva med noen skikkelig cheesy fries? Spør pommes frites… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a884c287a1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvitløk- og pizzastykker

1 Mins read
OBS disse hvitløk- og pizzastykkene er svært avhengighetsskapende og det er stor fare for at du spiser mer enn en bit! Dette… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a884c2a0eb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

4 Comments

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: