Middag

Gratinerte Tacoskjell

1 Mins read

Rekk opp hånda alle som liker taco!

Er du som oss her hjemme som ELSKER taco vil du også ELSKE disse gratinerte tacoskjellene. Ta tacoen til nye høyder med disse gratinerte tacoskjellene. Superenkle å lage og passer til absolutt alle anledninger!

Gratinerte tacoskjell

Ingredienser:

 • 1 pk kjøttdeig
 • 1 boks mais
 • Ca. 100 g ost, revet
 • 1 boks kidney bønner
 • 1 jalapeno
 • 8 tacoskjell
 • 1 pose tacokrydder
 • 1 liten grønn paprika
 • 1 liten løk
 • Olje/smør til steking
 • Salat, rømme og annet tacotilbehør (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader.
 2. Finhakk løk og grønn paprika.
 3. Stek kjøttdeig sammen med løk. Ha i tacokrydderet når kjøttdeigen begynner å bli ferdig. Rør samtidig inn den grønne paprikaen og mais. Sett til side.
 4. Legg tacoskjellene på et stekebrett. Sett midt i ovnen i 2-3 minutter.
 5. Fyll tacoskjellene med kjøttdeig, kidsney bønner og dryss over ost. Sett tilbake i ovnen i 5-10 minutter. Helt til osten er smeltet.
 6. Strø over jalapeno. Server med salat og tacosaus!
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513838eda649', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513838edbb1f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513838edce21', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: