Middag

Sataygryte på 30 minutter

1 Mins read

Hverdagen er ofte travel og de færreste av oss har tid og ork til å stå over gryter i timevis for å lage en god middag. Er du som meg vil du da elske denne sataygryta! Den tar under 30 minutter å lage, barna elsker den og den er knallgod!

Sataygryte

Ingredienser:

 • 4-500g kyllingfilet (gjerne lårfilet)
 • 2.5 dl kokosmelk
 • 2 terninger kyllingbuljong, knust
 • 2 hvitløksfedd
 • 1 rød paprika
 • 100 g sukkererter
 • 2 ss sriracha
 • 3 ss peanøttsmør
 • Olje til steking
 • Ris til servering

Slik gjør du det:

 1. Brun kylling i biter i en varm stekepanne med litt olje. Sett kyllingen til side. Start å koke ris.
 2. Ha finhakket hvitløksfedd og paprikastrimler i stekepanna. La det frese i 1-2 minutter.
 3. Tilsett kokosmelk, knust kyllingbuljong, sriracha og peanøttsmør. Rør jevnlig slik at det blir en jevn saus.
 4.  Ha kyllingbitene og sukkerertene i sausen. La det ligge i sausen til det blir varmt, cirka 5-7 minutter.
 5. Server med ris og pynt gjerne med sesamfrø og finkuttet vårløk.
 6. Nyt!  
You may also like
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651388e9a174b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Asiatisk Biff- og løkgryte

1 Mins read
Asiatisk Biff- og løkgryte er en rask og fantastisk velsmakende middagsrett du lett slenger sammen på rundt 30 minutter. Server sammen med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651388e9a2b69', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Rogan Josh – Indisk gryte med kylling

1 Mins read
Her kommer den nye indiske favorittretten som redder hverdagen! Rogan Josh er en knallgod gryte du raskt slenger sammen på godt under… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651388e9a3f15', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: