Middag

Sticky Chicken

1 Mins read

Sticky chicken er små, smakfulle kyllingbiter dekket av deilig, klissete marinade. Sticky chicken kan være alt du vil den skal være fra en tapasrett, til kyllingspyd, til et middagsmåltid med ris og grønnsaker. Lista er lang!

Start gjerne marineringen dagen i forveien for at smakene virkelig skal sette seg!

Sticky Chicken

Ingredienser:

  • 6-800 g kyllingfilet i strimler
  • 160 g peanøttsmør
  • 1 dl soyasaus
  • 1,5 dl sweet chili saus

Slik gjør du det:

  1. Bland alle ingrediensene sammen til en jevn marinade. Rør inn kyllingbitene slik at alle er dekket av marinaden. La det marineres i minst 1 time.
  2. Sett ovnen på 180 grader.
  3. Legg kyllingen utover et stekebrett. Prøv å legg alle bitene slik at de ikke ligger over hverandre.
  4. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter. Ta ut en bit og del den i to for å sjekke om de er gjennomstekte.
  5. Server som de er, på spyd, med ris og grønnsaker eller slik du foretrekker.
  6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a82859d97b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a82859ebd4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Asiatisk Biff- og løkgryte

1 Mins read
Asiatisk Biff- og løkgryte er en rask og fantastisk velsmakende middagsrett du lett slenger sammen på rundt 30 minutter. Server sammen med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a82859fe66', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: