Middag

Barnevennlig Kokoscurry

1 Mins read

Prøv denne nydelige og barnevennlige kokoscurryen!

Barnevennlig Kokoscurry

Ingredienser:

 • 4-500 g laks u/ skinn og bein
 • 1 brokkoli
 • 1 liten løk
 • 2 hvitløksfedd
 • 1 tommelfinger ingefær
 • 1 rød paprika
 • 1 boks kokosmelk
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 fiskebuljongterning
 • 1,5 dl vann
 • 1 ts fish sauce
 • 1 ts red currypaste
 • 1 boks vannkastanjer
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Fres finhakket løk sammen med red currypaste i en høy stekepanne eller en gryte. La det frese i et par minutter før du tilsetter revet ingefær og finhakket hvitløk.
 2. Tilsett resten av ingrediensene utenom laks, brokkoli og vannkastanjer. La det koke opp og la det småputre i 5 minutter.
 3. Skjær laksen i biter og brokkolien i buketter. Ha dette oppi stekepanna og la det putre til alt er gjennomstekt. Ha i vannkastanjene, la de bli gjennomvarme før servering. (Brokkolien kan også serveres kokt ved siden av).
 4. Server som den er eller med ris og nudler.
 5. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a72889f836', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a7288a12bd', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a7288a2a56', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: