Middag

BBQ Pulled Pork i Slow Cooker

1 Mins read

Pulled Pork har blitt veldig populært de siste årene. Å lage eget Pulled Pork i Slow Cookern er utrolig enkelt, og smaken blir bare helt himmelsk. Hvordan man spiser Pulled Pork varierer nesten fra person til person. Noen har det i en club sandwich, andre bruker kjøttet videre i andre gryter, eller vår favoritt, spise det som “taco”. Her finner vi frem lefser og grønnsaker, rømme og saus når vi skal spise Pulled Pork. Da kan alle velge sitt tilbehør og det blir en skikkelig kosemiddag.

Pulled Pork i Slow cooker

Ingredienser:

 • 2 dl BBQ saus
 • 1,5-2 kg svinenakke med bein (eller annet egnet kjøtt)
 • 1 dl kjøttbuljong
 • 0.5 dl eple cider eddik
 • 1 løk, finhakket
 • 4 hvitløksfedd, revet

Krydderblanding:

 • 0.5 dl brunt sukker
 • 2 ss røkt paprikakrydder
 • 1 ss salt
 • 3 ts chilikrydder
 • 2 ts pepper
 • 3 ts spisskummen
 • ½ ts kayennepepper
 • 1 ss olje

Slik gjør du det:

 1. Bland sammen alle ingrediensene til krydderblandingen. Ha litt olje på kjøttet og maser alt krydderet inn i kjøttet. Det skal ikke være igjen noe krydder når du er ferdig.
 2. Rør sammen BBQ sausen, buljongen og eddiken i bunnen av slow cookeren. Tilsett revet hvitløk og finhakket løk. Rør sammen.
 3. Legg kjøttet oppi sausen og sett på lokket. Sett den på LAV.
 4. La den steke/koke i ca. 10 timer eller til kjøttet enkelt kan dras fra hverandre med en gaffel.
 5. Ta kjøttet ut av slow cookeren og dra det fra hverandre. Ha det i en skål.
 6. Server slik du måtte ønske.
 7. Nyt!
You may also like
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651384c9d666f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651384c9d7c42', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651384c9d93dc', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: