Ukemeny – Uke 10

682

Denne uken er det mange gode smaker på menyen. Jeg har funnet frem noen gode smaksopplevelser fra arkivet og satt de sammen med noen populære middagsretter fra nyere tid. Det fine med litt ekstra smaker i maten er at de ofte forteller en historie om hvor retten kommer fra, menneskene og kulturen derfra. I tillegg kan nye smaker introdusere deg for nye ingredienser og råvarer, samtidig som de kan gi nytt liv til ingredienser og råvarer som tidligere ikke har vært satt i fokus, som du ikke likte eller som du ikke har prøvd før.

Nye smaker er spennende!


Ukemeny – Uke 10

Mandag – Spicy Søtpotetsuppe

Tirsdag – Barnevennlig Ratatouille i form

Onsdag – Kokoscurry

Torsdag – Texmex Kylling

Fredag – Sataygryte

Lørdag – Sashimisalat m/ ponzusaus

Søndag – Kylling Korma

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift: Breakfast Bowl

Ukens ekstra: Sjokoladepålegg

For de som lurer kom en handlekurv med varer til alle middagene på ca. 1162kr.

Leter man litt i skuffer og skap før handleturen kan det fort hende at mange av varene allerede finnes på kjøkkenet, og totalsummen vil bli mindre! Ønsker du en komplett handleliste på alle varene for ukens middager så ta kontakt med meg!

Nyt Middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: