MiddagUkemeny

Ukemeny – Uke 10

1 Mins read

Denne uken er det mange gode smaker på menyen. Jeg har funnet frem noen gode smaksopplevelser fra arkivet og satt de sammen med noen populære middagsretter fra nyere tid. Det fine med litt ekstra smaker i maten er at de ofte forteller en historie om hvor retten kommer fra, menneskene og kulturen derfra. I tillegg kan nye smaker introdusere deg for nye ingredienser og råvarer, samtidig som de kan gi nytt liv til ingredienser og råvarer som tidligere ikke har vært satt i fokus, som du ikke likte eller som du ikke har prøvd før.

Nye smaker er spennende!


Ukemeny – Uke 10

Mandag – Spicy Søtpotetsuppe

Tirsdag – Barnevennlig Ratatouille i form

Onsdag – Kokoscurry

Torsdag – Texmex Kylling

Fredag – Sataygryte

Lørdag – Sashimisalat m/ ponzusaus

Søndag – Kylling Korma

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift: Breakfast Bowl

Ukens ekstra: Sjokoladepålegg

For de som lurer kom en handlekurv med varer til alle middagene på ca. 1162kr.

Leter man litt i skuffer og skap før handleturen kan det fort hende at mange av varene allerede finnes på kjøkkenet, og totalsummen vil bli mindre! Ønsker du en komplett handleliste på alle varene for ukens middager så ta kontakt med meg!

Nyt Middagen!

You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a61c724883', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Vegetar

Chilli Sin Carne

1 Mins read
Vil du ha en rask, billig og lettvint middag som virkelig slår an i hverdagen? Test ut denne gode oppskriften på Chili… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a61c725cc9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Ost- og løkpai

1 Mins read
Server en enkel og god pai til middag eller lunsj! Pai med ost og løk er en av våre favoritter. Gjerne server… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a61c726f8a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: