Middag

Biff Stroganoff

1 Mins read

Biff Stroganoff er en mektig og velsmakende gryterett som er lett å lage. Med få ingredienser er denne gryteretten rask å tilberede noe som passer oss alle i en ellers så travel hverdag. Stroganoff kan også tilberedes med pølser eller ekstra sopp istedenfor biffstrimler.

Biff Stroganoff

Ingredienser:

 • 400 g biffstrimler
 • 250 g sjampinjong
 • 2 små løk
 • 1 boks creme fraiche
 • 70 g tomatpure
 • 4 ss kjøttbuljongpulver
 • 1,5 dl vann
 • Olje/smør til steking
 • Ris/potetstappe til servering

Slik gjør du det:

 1. Varm litt smør eller olje i en gryte eller høy stekepanne. Stek finhakket løk sammen med biffstrimler.
 2. Kutt opp sjampinjongen i passende størrelser. Tilsett sjampinjongen og la det steke i et par minutter før du tilsetter resten av ingrediensene.
 3. Kok opp og la det småputre i 10-15 minutter.
 4. Server med ris eller potetstappe.
 5. Nyt!
You may also like
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138445a7079', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Asiatisk Biff- og løkgryte

1 Mins read
Asiatisk Biff- og løkgryte er en rask og fantastisk velsmakende middagsrett du lett slenger sammen på rundt 30 minutter. Server sammen med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138445a86ee', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Superenkel pasta på 2o minutter

1 Mins read
Sleng sammen denne superenkle pastaretten til middag. Med minimalt med arbeid, ingredienser og tid er denne helt perfekt! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138445a9e96', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: