Middag

Kylling Pad Thai

1 Mins read

En enkel kylling pad thai er noe av det beste jeg kan få servert etter en lang arbeidsdag. Med sultne og slitne unger etter en lang dag er det greit å ha en middag som ikke tar lang tid. Kylling Pad Thai er en rask og velsmakende middag for alle.

Kylling Pad Thai

Ingredienser:

 • 3-4 kyllingfilet
 • 3 ss soyasaus
 • 4 hvitløksfedd
 • ½ rød chili
 • 2 ts maisenna
 • 2-300 g risnudler, ukokt
 • Olje til steking.
 • Bønnespirer (valgfritt tilbehør)
 • Vårløk og peanøtter som topping

Saus:

 • 1 ss tamarindpaste (kan erstattes med 2 ss risvinseddik)
 • 3 ss fish sauce
 • 2 dl kokende vann
 • 3 ss brunt sukker
 • 1 kyllingbuljongterning
 • 1 ts sriracha

Slik gjør du det:

 1. Skjær opp kyllingen i tynne strimler. Ha kyllingen i en bolle sammen med soyasaus og maisenna, bland dette godt sammen. La stå i et par minutter til du får ordnet resten.
 2. Bland sammen alle ingrediensene til pad thai sausen, sett til siden.
 3. Start å koke nudlene som anvist på pakken.
 4. Stek kyllingen i en varm wokpanne eller en høy stekepanne. Sett kyllingen til side.
 5. Varm opp litt olje i en stekepanne. Ha oppi finhakket chili og finhakket hvitløk. La det frese i et par minutter
 6. Tilsett nudlene, kyllingen og pad thai sausen. La alt stå å putre under omrøring til sausen nesten har trukket helt inn i nudler og kylling.
 7. Server med bønnespirer ved siden av (de kan også blandes i woken) toppet med hakket vårløk og peanøtter.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e57239fe', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e572582e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e5727356', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: