AnnetKaker og Dessert

Kiwi-is

1 Mins read

Is er noe absolutt alle liker! I mitt hittil (snart) 26 år gamle liv har jeg enda ikke møtt noen som ikke liker en eneste type is. Jeg synes is passer til hver eneste anledning som byr seg uansett sesong. Denne helgen laget jeg og Leon en knallgod is sammen som vi bare må dele med dere! Stikkordet denne gangen var grønn. Vi måtte derfor finne hvilke frukter/grønnsaker som var grønne og som vi ville ha med i isen vår (dette er en perfekt aktivitet å gjøre med barn! De lærer, mestrer og koser seg på samme tid!). Valget endte til slutt opp på epler og kiwi, og for en is det ble!

Kiwi-is

Ingredienser:

  • 3-4 kiwier + en til pynt
  • 1 grønt epler
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 boks kokosmelk

Slik gjør du det:

  1. Skrell/skrap kiwien ut av skallet sitt.
  2. Ha alle ingrediensene i en food processor eller en blender og kjør til en jevn smoothie. Smak til at blandingen ikke blir for søt eller for sur, jevn ut med vaniljesukker eller mer kokosmelk f.eks. hvis den er for sur eller med sitronsaft hvis den er for sur.
  3. Skjær den siste kiwien i tynne skiver. Fest kiwiskivene på en side av beholderen du skal ha isen i. Hell smoothien forsiktige oppi formene.
  4. Frys i minst 3 timer.
  5. Ta de gjerne opp et par minutter før du skal servere dem.
  6. Nyt!  
You may also like
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6d6342fcb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read
Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6d63453d4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Hjemmelaget vaniljeis med fudge uten ismaskin

1 Mins read
Sommeren er her og endelig ser det ut som varmen har kommet for å bli også! Hva er vel da bedre i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6d6348dcd', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: