Frokost

Kjøleskapsgrøt med sjokolade

1 Mins read

Kjøleskapsgrøt er en skikkelig populær frokost her hjemme. Det å bare blande ut ingrediensene kvelden før, og gjøre klar en liten bolle med topping er en stor del av moroa. Som travel tobarnsmamma må jeg si at jeg selv elsker enkelheten med kjøleskapsgrøt hvor jeg bare kan ta ut skåler ferdig med frokost til meg selv og ungene. Ikke noe mas og ikke noe stress, helt kurant midt i uka. Sunt og godt er det også!

Som veldig mange andre barn er min eldste sønn på 5 år veeeeldig glad i sjokolade. Da jeg fortalte at vi denne gangen skulle prøve å lage en kjøleskapsgrøt med sjokolade til frokost ble han fra seg av lykke. Tenk å kunne få sjokolade til frokost da! Tenk at et par ekstra ingredienser kan gjøre noen så glade!

Dette er nok ikke frokosten man serverer daglig, men det må være lov til å kose seg litt ekstra noen ganger!

Kjøleskapsgrøt med sjokolade (2-3 porsjoner)

Ingredienser:

 • 1,5 dl havregryn
 • 1,5 dl (havre/ris)melk
 • 2 ss bakekakao
 • 4 ss cottage cheese
 • 2 ts vaniljesukker med ekte vanilje
 • 1 ss lønnesirup / honning
 • Jordbær, kokosmasse, hakket sjokolade eller andre bær til pynt

Slik gjør du det:

 1. Bland sammen havregryn, cottage cheese, melk, bakekakao, vaniljesukker og lønnesirup i en bolle. Rør godt slik at alt blir ordentlig godt blandet.
 2. Fordel grøten i porsjoner eller den kan være i bollen, jeg liker å dele i porsjoner allerede dagen før så jeg slipper å gjøre det morgningen etter.
 3. Sett i kjøleskapet natten over.
 4. Server med f.eks. jordbær, hakket sjokolade og kokosmasse.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138272206b5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Potetpannekaker

1 Mins read
Å bruke opp matrestene er noe som gagner både miljøet og lommeboka. Vi pleier ofte å sitte igjen med et par poteter… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513827222011', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Herlig Hverdagsbrød

1 Mins read
Brød er nok det de aller fleste av oss spiser og/eller serverer opptil flere ganger i uka. Det finnes utrolig mange brødsorter… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513827223632', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: