Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read

Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig godt?

Da er disse raske brownie cookiesene noe for deg! Disse lager du raskt og enkelt på under 30 minutter. Nyt med det samme eller oppbevar dem i en boks til senere.

Raske Brownie Cookies

Ingredienser (ca. 12-16 stk.)

 • 50g bakekakao
 • 215g sukker
 • 220g mel
 • 150g smeltet smør
 • 1 egg
 • 2 ts vaniljesukker
 • 1/2 ts bakepulver
 • 3 ss olje
 • 1/2 ts salt
 • 2 ts flaksalt til pynt

Slik gjør du det:

 1. Forvarm ovnen på 175 grader. Gjør klar to stekebrett med bakepapir.
 2. Rør sammen sukker, bakekakao, olje og smeltet smør.
 3. Tilsett egget.
 4. Ha de resterende ingrediensene i en skål.
 5. Spe de tørre ingrediensene inn i røra til du har en fast deig.
 6. Form kuler av deigen som du legger med litt mellomrom på stekebrettene. Press forsiktig ned med baksiden av skjea til ønsket tykkelse på cookiesene.
 7. Stek midt i ovnen i 10-13 minutter.
 8. Avkjøl i minst 10 minutter på brettet før du løfter de over på et fat eller en lufttett boks. Dryss over flaksalt eller melis til pynt.
 9. Server!
 10. Nyt!   
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a743926430', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read
Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7439279f6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Brownie Cookies

1 Mins read
Vil du lage noe enkelt og digg? Prøv disse skikkelige gode brownie cookiesene! Disse er seige, myke og full av masse god… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7439291d1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: