Middag

Gyoza med kylling

1 Mins read

Gyoza, Dumplings, Dim Sum, you name it! Bare kom med det! Dette er jo virkelig bare helt fantastisk mat. Jeg kunne helt sikkert levd på bare dumplings alene hvis jeg måtte. Nei, jeg kan virkelig ikke få sagt hvor mye jeg bare elsker disse fantastiske smårettene!

En som har vært den siste tidens dille er gyoza med kylling. Siden jeg prøvde ut denne oppskriften for første gang har vi nesten konstant hatt klare gyozaer i fryseren for de kveldene vi er sugne på noe skikkelig godt. Håper dere liker oppskriften også!

Kylling Gyoza (ca. 18 stk)

Ingredienser:

 • 400 g kyllingkjøttdeig
 • 2 ts revet ingefær
 • 1 vårløk
 • 2 hvitløksfedd, revet
 • 1 ss oystersauce
 • 1 ts sriracha
 • 1 ts olje
 • 2 ts soyasaus
 • 2 ts ketjap manis
 • 1 pk dumplingark

Slik gjør du det:

 1.  Finhakk vårløken og riv ingefær og hvitløk. Bland alle ingrediensene sammen, utenom dumplingark. Bland det godt slik at det blir en velduftende masse. La stå i minst 30 minutter, men gjerne hele natta.
 2. Legg Dumplingsarkene utover kjøkkenbenken. Ha cirka 1 ss med fyll på hvert ark. Dypp pekefingeren i vann og smør på toppen av den ene siden til dumplingarket, dette fungerer som lim. Brett så dumplingarket sammen, brett kanten sammen og lag små folder på toppen. Prøv å få klemt ut all luften mens du bretter.
 3. Varm opp en stekepanne med litt olje. Pass på at du har et lokk til stekepanna. Det kan også være lurt å gjøre klart et desilitermål med vann.
 4. Plasser gyozaene med den flate bunnen ned i stekepanna, og med litt avstand. La de få stå i et par minutter til de begynner å få en brun, litt gyllen farge. Hell oppi vann slik at det akkurat dekker bunnen av stekepanna og bitte litt av gyozaene. Ha på lokket og la det dampe til alt vannet er borte. Ta deretter gyozaene ut av stekepanna og over på et bakepapir for at fettet skal kunne renne av litt.
 5. Server med diverse sauser og diper.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e6b505a6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e6b51b58', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Asiatisk Biff- og løkgryte

1 Mins read
Asiatisk Biff- og løkgryte er en rask og fantastisk velsmakende middagsrett du lett slenger sammen på rundt 30 minutter. Server sammen med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e6b539ac', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: