MiddagSupperSupperVegetar

Mild tomatsuppe m/ tortelloni

1 Mins read

En mild og god tomatsuppe passer ypperlig på kalde og snøfulle vinterdager, sure høstdager eller på slitne vårdager. Den passer perfekt på dager hvor man ikke ønsker å bruke lang tid på kjøkkenet, og på dager hvor man kanskje ønsker litt lettere mat.

Uansett anledning må du bare prøve denne gode, varmende tomatsuppa med tortelloni! Min favoritt er tortelloni med spinat og ricotta ost, noe som gjør retten vegetar, men det finnes jo så mange gode smakskombinasasjoner så det er bare å prøve seg frem. Prøv en ny liten vri på den folkekjære tomatsuppa med makaroni.

Tomatsuppe m/ tortelloni

Ingredienser:

 • 1-2 pk tortelloni
 • 2 sjalottløk eller 1 liten løk
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 boks hakkede tomater
 • 1 beger creme fraiche
 • 4 ss tomatpure
 • 5 dl grønnsaksbuljong
 • 1 ts salt
 • ½ ts pepper
 • Olje/snør til steking

Slik gjør du det:

 1. Varm olje eller smør i en gryte. Grovhakk løken og finhakk hvitløken. Ha det i gryta og la det stå å frese i 2-3 minutter.
 2. Hell hakkede tomater og grønnsaksbuljong i gryta. La dette få et oppkok slik at det står og småputrer. Småputre i 10-15 minutter.
 3. Start å koke tortellonien som anvist på pakken.
 4. Finn frem stavmikseren og kjør suppa godt slik at det blir en jevn suppe uten klumper. Sett gryta tilbake på stekeplata. Rør inn creme fraiche og tomatpure. Smak til med salt og pepper.
 5. Server med tortellonien i en skål for seg eller ved å ha de oppi gryta.
 6. Nyt!
You may also like
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a85b29be8e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Rogan Josh – Indisk gryte med kylling

1 Mins read
Her kommer den nye indiske favorittretten som redder hverdagen! Rogan Josh er en knallgod gryte du raskt slenger sammen på godt under… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a85b29d182', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Superenkel pasta på 2o minutter

1 Mins read
Sleng sammen denne superenkle pastaretten til middag. Med minimalt med arbeid, ingredienser og tid er denne helt perfekt! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a85b29e461', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: