Kaker og Dessert

Red Velvet Cupcakes

1 Mins read

Red Velvet Cupcakes er mine absolutt favoritt cupcakes. Den fløyelsmyke sjokoladesmaken og den herlige dype rødfargen gjør cupcaksene bare så mye mer levende. Den dype rødfargen er med å gir de litt mer liv enn vanlige lyse muffins, og det synes jeg er så flott. De er fine å se på og fine å spise!

Red Velvet Cupcakes

Ingredienser:

 • 2 dl helmelk + 3-4 ss sitronsaft
 • 70 g smør
 • 1 egg
 • 180 g sukker
 • 160 g mel
 • 3-4 ss rød farge, flytende
 • 4 ss bakekakao
 • 1 ts vaniljesukker
 • 1 ts natron
 • 1 ts eddik klar

Glasur:

 • 100 g kremost
 • 100 g romtemperert smør
 • 250 g melis
 • 1 ts vaniljesukker

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader.
 2. Bland sammen melk og sitronsaft i et desilitermål, la dette stå i ca. 10 minutter. Sitronsaften bil gjøre melken tykkere.
 3. Pisk sukker og smør hvitt. Rør deretter inn egget.
 4. Rør sammen bakekakao og konditorfarge i en liten kopp. Ha deretter blandingen sammen med resten av røren.
 5. Spe deretter på med melk og mel slik at det blir en tykk og fin røre. Rør inn vaniljesukker, eddik og natron helt til slutt.
 6. Fyll muffinsformene cirka 2/3 fulle. Stek midt i ovnen i cirka 15 minutter.
 7. Ta ut og la de avkjøle seg på rist før de glaseres.
 8. Bland sammen alle ingrediensene for glasuren. La den piskes i et par minutter slik at det blir en smidig glasur uten klumper.
 9. Ha glasuren i en sprøytepose og dekorer muffinsene. Husk på at muffinsene må være avkjølt før du dekorerer, eller så vil glasuren bare renne av.
 10. Server på fat.
 11. Nyt!   
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f1c5917bb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f1c592e76', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f1c5945ae', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: