Middag

Dijon Laks

1 Mins read

Her kommer en oppskrift for alle sennepselskere der ute! Denne oppskriften bringer virkelig frem den skarpe, smakfulle dijonsmaken sammen med laksen. Server sammen med et enkelt tilbehør for en komplett middag!

Dijon Laks (4-5 personer)

Ingredienser:

 • 4-6 laksefileter u/ skinn og bein
 • 4 ss dijonsennep
 • 1 ss soyasaus
 • 3 ss brunt sukker
 • 1 ts rice vinegar
 • Salt og pepper til krydring av fisk
 • Olje til ildfastform og steking
 • Server med f.eks. ris, brokkoli og sukkererter

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 215 grader.
 2. Ha litt olje i en ildfastform. Krydre laksen lett og legg den i formen. Stek laksen midt i ovnen i 10-15 minutter.
 3. Bland sammen resten av ingrediensene i et desilitermål.
 4. Varm opp litt olje i en stekepanne og ha marinaden i stekepanna. La det koke opp. Når det begynner å boble slår du ned varmen og legger laksen nedi. Bruk en skje, pensel eller lignende og øs sausen over laksen. La det stå et par minutter.
 5. Server med for eksempel ris, brokkoli og sukkererter.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Laks i kokossaus

1 Mins read
Laks i kokossaus er en god fiskemiddag med et lite asiatisk-preg. Den er enkel å lage og ikke minst enkel å like!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518db2866523', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Rask Wok med laks

1 Mins read
Wok er en av mine yndlings middager når det gjelder å servere en rask, sunn og enkel middag til gjengen. Det er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518db28688ed', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Laks med søt chilisaus og grønnsaker

1 Mins read
En sunn, rask og enkel middagsrett som hele familien kommer til å elske! Laks med søt chilisaus og grønnsaker (4 pers.) Ingredienser:… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518db286aea5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: