Ukemeny – Uke 16

655

Våren har endelig kommet, og den lenge etterlengtede sola har endelig begynt å ha litt varme i solstrålene sine igjen! Våren og sommeren har alltid med seg så mye energi og så mye glede, så nå gleder jeg meg virkelig til å se hva våren 2021 har å by på opp mot våren 2020!


Ukemeny – Uke 16

Mandag – Tandoori m/ quinoaboller

Tirsdag – Seifilet m/ sandefjordsmør

Onsdag – Falafel Bowl

Torsdag – Grov Kyllingpai

Fredag – Pasta Bolognese

Lørdag – BBQ Burger

Søndag – Fiskegrateng

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift: Biscotti m/ sjokolade og nøtter

Ukens ekstra: Bananpannekaker

For de som lurer kom en handlekurv med varer til alle middagene på ca. 1204kr. Leter man litt i skuffer og skap før handleturen kan det fort hende at mange av varene allerede finnes på kjøkkenet, og totalsummen vil bli mindre! Ønsker du en komplett handleliste på alle varene for ukens middager så ta kontakt med meg!

Nyt Middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: