Sauser, dip & marinader

Spicy kyllingsaus

1 Mins read

Legg vekk bretagnesausen og bearnaisesausen for denne kyllingsausen er virkelig en av de beste sausene jeg har laget!

Da jeg startet på dette innlegget ante jeg ikke hvor jeg skulle begynne. Hvordan skal jeg forklare smaken på denne her uten å snakke den ned? Hvordan kan jeg klare å overbevise dere der ute om å gå vekk fra kjente og kjære sauser til denne nye sausen?

Jeg spurte min kjære ektemann om han hadde noen ideer. Etter at også han hadde tenkt en stund (i tillegg til å rose sausen høyt opp i skyene, og spørre om når vi skal spise denne neste gang) kom vi frem til at ingen av oss klarer å beskrive denne sausen.

Når man synes en saus er så god at du ikke klarer å beskrive den 100% riktig, da vet du at den er god!

Spicy kyllingsaus

Ingredienser:

 • 3 dl fløte
 • ½ rød chili
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 ss soyasaus
 • 1 ts dijonsennep
 • ¼ rød paprika
 • 2 ss sitronsaft
 • 1 dl kyllingbuljong
 • 2 ss maizena

Slik gjør du det:

 1. Start med å finhakke hvitløk og chili.
 2. Varm litt olje i en liten kjele og fres hvitløk og chili. La dette frese i ca 1-2 minutter.
 3. Tilsett resten av ingrediensene og kok det opp. La den stå å småputre i 10-15 minutter til den får litt tykkelse.
 4. Server som tilbehør til kylling.
 5. Nyt!
You may also like
Sauser, dip & marinader

Hjemmelaget Pesto

1 Mins read
Pesto er en italiensk saus som særlig passer til ulike typer kjøtt, kylling og pasta. Det finnes mange typer pesto, men de… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5b6881bd3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSauser, dip & marinader

Cola-glasert kylling med spicy kyllingsaus

1 Mins read
Jepp, du leste riktig! Cola-glasert kylling. Dette må være en av de beste oppskriftene på hel kylling jeg noen gang har laget…. __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5b688517f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
AnnetSauser, dip & marinader

Holiday dipp

1 Mins read
De fleste av oss kjenner til den lille krydderposen med holiday dipmix som man får kjøpt i butikken. En av stor favorittene… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5b6887f7d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: