Middag

Burrito med kjøttdeig

1 Mins read

Burrito er en enkel, meksikansk rett som passer seg både til middag og lunsj. Vi pleier som oftest å spise denne med salat ved siden av, men det er også mulig å droppe å steke disse i ovnen å heller lage en litt mer tacovariant ut av det.

Burrito med kjøttdeig

Ingredienser:

 • 1 pk tacokrydder
 • 1 pk kjøttdeig
 • 4-6 tortillalefser
 • 1 boks kidneybønner
 • 1 rødløk
 • ½ boks mais
 • Ca. 50 g cheddarost
 • Olje til steking
 • Salat og salsa som tilbehør

Slik gjør du det:

 1. Varm litt olje i en stekepanne og sett ovnen på 200 grader.
 2. Finhakk rødløken. Stek rødløken i panna sammen med kjøttdeigen. Tilsett kidneybønner og tacokrydderet mot slutten av steketiden, når alt kjøttet begynner å bli brunt.
 3. Rør inn revet cheddar, hold gjerne igjen litt for å strø på toppen.
 4. Ha litt olje i bunnen av en ildfastform. Fyll tortillalefsene med et par sleiver med kjøttfyllet, og brett sammen. Legg tortillalefsene ned i den ildfasteformen. Strø med litt cheddar over.
 5. Sett midt i ovnen i ca. 10 minutter til osten har smeltet.
 6. Server med tacosaus, salsa og salat.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e9863e354', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e9863f7b7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e98640b3a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: