Lunsj

Wrap med asiatiske smaker

1 Mins read

Wrap er undervurdert godt! En wrap kan i teorien fylles med alt man måtte ønske, og passer ypperlig til både frokost, lunsj og middag.

Jeg er, som dere sikkert har lagt merke til, veldig glad i det asiatiske kjøkkenet og asiatiske smaker. Derfor lot jeg meg inspirere av disse smakene når jeg lagde denne wrapen. Her er det gode grønnsaker og en kylling marinert i en peanøttsaus som er farlig god, om jeg nå får si det selv.

Disse blir som oftest laget kvelden før eller dagen før vi skal ha de sånn at marinaden/sausen virkelig får satt seg!

Wrap med asiatiske smaker (4 wrap)

Ingredienser:

 • 4 tortillalefser
 • 2-3 kyllingfileter
 • ½ rødkål
 • 2 gulrøtter
 • ½ gul paprika
 • Olje til steking

Saus:

 • Ca. 1 dl peanøttsmør
 • 2 ss soyasaus
 • 1 ss limesaft
 • 1 ss sirup
 • ½ ts risvinseddik
 • 2 ss vann
 • 1 ts chiliflak
 • 3 hvitløksfedd, presset

Slik gjør du det:

 1. Sett stekeovnen på 180 grader.
 2. Ha kyllingfiletene i en ildfastform. Stek de midt i i 15-20 minutter slik at de er helt gjennomstekt.
 3. Rør sammen alle ingrediensene til sausen, slik at det blir en jevn saus.
 4. Bruk henda eller en gaffel til å rive kyllingen i biter. Det skal bli litt pulled chicken konsistens/biter. Hell deretter cirka halvparten av sausen over kyllingen og bland det godt. For best resultat la kyllingen ligge i sausen en liten stund før du lager wrapen.
 5. Vask grønnsakene. Riv gulrot fint. Skjær paprika og rødkål i tynne strimler.
 6. Legg en wrap foran deg. Ta 1-2 ts av den gjenværende sausen og smør midt på wrapen. Fyll med grønnsaker og kylling. Rull sammen wrapen.
 7. Server med gjenværende saus som dip (hvis det er noe saus igjen da!).
 8. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a80cc49faf', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a80cc4b74c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a80cc4ca6a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: