MiddagUkemeny

Ukemeny – Uke 17

1 Mins read

Er det bare jeg som synes at ukene raser av sted om dagen?

Vi er jo allerede kommet til siste uka i april, og om bare et par uker skal vi igjen feire en litt annerledes 17.mai! Som flere av dere sikkert har fått med seg så har jeg allerede startet å planlegge 17.mai. Til tross for enda en annerledes feiring skal dagen så absolutt feires.

Ukens ukemeny endte opp med å bli en samling av alle rettene jeg har hatt skikkelig dilla på de siste ukene. Håper dere liker dem!


Ukemeny – Uke 17

Mandag – Currysuppe m/ søtpotet

Tirsdag – Spicy Poke Bowl

Onsdag – Rask rosmarinform

Torsdag – Honning- og hvitløksglasert laks

Fredag – Lo Mein med biff

Lørdag – Parmesan kylling

Søndag – Sursøte kjøttboller

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift – Brytebrød

Ukens ekstra – Cafe Brownies

Nyt Middagen!

You may also like
Ukategorisert

Spicy Biff Stroganoff

2 Mins read
Biff Stroganoff er en kjent og kjær gryterett de aller fleste av oss serverer et par ganger i året. -hjemme hos oss… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e21a74504', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukemeny

Ukemeny for Uke 5

1 Mins read
God Mandag Alle Sammen! Jeg håper alle har en strålende start på uka og er klare for nye smaker, nye oppskrifter og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e21a7bf2d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukemeny

Ukemeny for Uke 4

1 Mins read
Denne uken byr på mange gode smaker! En fin blanding av raske middager og middager som virkelig har noe å tilby. Flere… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e21a83101', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: