Middag

Knallgode Italienske Kjøttboller

1 Mins read

Spagetti med kjøttboller er en skikkelig slager, særlig hos barna. Det er jo heller ikke så rart. Spagetti med kjøttboller i en skikkelig god saus er sykt godt! Særlig hvis du lager noen ordentlig gode kjøttboller med masse god smak!

Italienske kjøttboller byr på masse god smak uten å overdrive og uten å overskygge resten av maten på en negativ måte. Italienske kjøttboller har også en så god og mild smak at barna elsker den, og en ellers kanskje litt sliten rett får plutselig nytt liv.

Her kommer grunnoppskriften på skikkelige saftige italienske kjøttboller med masse god smak. Disse kan du lage til en tomatsaus, du kan lage de mindre enn vanlig kjøttboller å ha til tapasbordet eller kanskje på pizzaen? Bruksområdene er mange, og med denne oppskriften får du garantert en god smaksopplevelse!

Knallgode Italienske Kjøttboller (ca. 18 stk)

Ingredienser:

 • 500 g kjøttdeig
 • 2 hvitløksfedd
 • 1 brødskive uten skorpe
 • 1 egg
 • Ca. 1 dl revet parmesan
 • ½ ts chiliflak
 • ½ ts oregano
 • ½ ts rosmarin
 • ½ ts basilikum
 • ½ ts timian

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 175 grader. Gjør klart 1-2 stekebrett med bakepapir.
 2. Ha kjøttdeigen og alle krydderne i en bakebolle. Bland inn egget, presset hvitløk og brødskiva smuldret opp. Her er det best å bruke rene hender eller hender med hansker så du får blandet alt skikkelig godt sammen.
 3. Form til små baller og legg på stekebrettet med litt avstand fra hverandre.
 4. Stek midt i ovnen i ca. 10-15 minutter til de begynner å bli litt gylne og er helt gjennomstekt.
 5. Server med det du måtte ønske.
 6. Nyt!
You may also like
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a653e7b80e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a653e7ce51', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lammeboller i Spicy Tomatsaus

1 Mins read
Pimp opp den vanlige “pasta og kjøttboller” med disse skikkelig gode lammebollene med et lite hint av Middelhavet, sammen med en litt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a653e7e3da', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: