FrokostLunsj

Djevelegg med sprøtt bacon

1 Mins read

Litt lei av det samme kokte egget til frokosten hver eneste dag? Prøv en rask ny vri på kokt egg, nemlig djvelegg! Disse spicy godbitene setter en ekstra liten piff på frokosten, og med deilig sprøtt bacon i tillegg er frokosten komplett!

Djevelegg med sprøtt bacon (4 personer)

Ingredienser:

 • 4 egg
 • 1 ss majones
 • Ca. 50 g bacon
 • ½-1 ts sriracha
 • 1 ss fersk gressløk
 • 1 ss rømme
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Start med å koke eggene slik at de blir hardkokt. Da må de ligge i cirka 10 minutter. Hell av vannet og la de avkjøle seg litt.
 2. Stek baconet sprøtt i en varm stekepanne. Når det er stekt ferdig legger du det over på litt tørkepapir så det får rent av seg.
 3. Ta av skallet på eggene. Bruk en skarp kniv til å dele eggene på langs. Skrap ut eggeplommen med en teskje. Eggeplommene kan du ha i en liten skål.
 4. Bland eggeplommene med sriracha, majones og rømme. Bruk en skje eller en sprøytepose til å ha blandingen tilbake i eggehvitene.
 5. Skjær baconet i små biter.
 6. Dryss over bacon og gressløk på eggene før servering.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fe7ab4612', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Potetpannekaker

1 Mins read
Å bruke opp matrestene er noe som gagner både miljøet og lommeboka. Vi pleier ofte å sitte igjen med et par poteter… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fe7ab5a37', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Herlig Hverdagsbrød

1 Mins read
Brød er nok det de aller fleste av oss spiser og/eller serverer opptil flere ganger i uka. Det finnes utrolig mange brødsorter… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fe7ab7365', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: