MiddagSauser, dip & marinader

Saftig Spareribs

1 Mins read

Grillsesongen har startet for fult i år. Grilling er noe av det beste med sommeren i mine øyne. Og det er så enkelt å lage noe alle spiser og liker uten så veldig mye arbeid. Spareribs er en kjent klassiker hos mange. Her kommer derfor en oppskrift på en knallgod marinade som gjør spareribsen utrolig saftig!

La gjerne spareribsen ligge å godgjøre seg i marinaden hele natten for ekstra god smak!

Saftige Spareribs (2 personer)

Ingredienser:

 • 600 g spareribs
 • 0.5 dl honning
 • 0.4 dl soyasaus
 • 0.3 dl oystersaus
 • 3 ss brunt sukker
 • 1 ss ingefær revet
 • 2 hvitløksfedd, presset
 • 2 ss tomatpure
 • ½ ts kanel
 • 1 ts rosmarin

Slik gjør du det:

 1. Bland alle ingrediensene utenom spareribsen i en bolle. Ha marinaden over i en pose sammen med spareribsen. Knyt igjen posen og se til at marinaden dekker hele spareribsen. Legg posen i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.
 2. Grill spareribsen eller stek i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter. Pensle marinaden som er til overs på spareribsen med jevne mellomrom under stekingen.
 3. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Kebabspyd av svin

1 Mins read
Grillsesongen er enda ikke over! Prøv ut disse superenkle kebabspydene med svinekjøttdeig! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a73835988f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Ekstra Saftig burger

1 Mins read
Burger er en skikkelig grillfavoritt nå på sommeren, og den beste burgeren er gjerne den man lager selv. Er dere ikke enige?… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a73835ba56', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Grillet Lammecarrè

1 Mins read
Lammekjøtt synes jeg er så undervurdert! Den gode smaken av lam smaker like fantastisk på grillen om sommeren som den gjør i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a73835dc85', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: