Middag

Lammeslider

1 Mins read

Slidere, eller barneburgere som de ofte kalles hos oss, er små smakfulle burgere som er perfekte å grille eller steke i stekepanna. De er et must minst to tre ganger i løpet av grillsesongen, og passer blant annet perfekt som mat servert i selskap som f.eks. barnebursdag.

Disse lammeslidersene er enkle, men velsmakende. Jeg synes de passer aller best toppet med hjemmelaget tzatziki eller rømmedressing, grønnsaker og sliderbuns!

Lammesliders (ca. 4-6 stk)

Ingredienser:

 • 1 pk lammekjøttdeig
 • 2 hvitløksfedd, presset
 • ¼ ts salt
 • ¼ ts pepper
 • ¼ ts allehånde
 • ¼ ts koriander
 • ½ ts spisskummen
 • ¼ ts kanel
 • Olje/smør til steking (sløyfes ved grilling)
 • Valgfritt tilbehør

Slik gjør du det:

 1. Ha alle ingrediensene i en bolle. Kna sammen alt slik at krydderet blir jevnt fordelt i kjøttdeigen. La den stå i minst 10 minutter (gjerne noen timer) så smakene virkelig setter seg.
 2. Del deigen i 4-6 stykker. Form de med hendene til tykke, runde slidere.
 3. Stek sliderene i en varm stekepanne eller grill de på en forvarmet grill. Stek de noen minutter per side til de er helt gjennomstekt.
 4. Server med f.eks. sliderbuns, tzatxiki og grønnsaker.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a73cf5ef8a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Kebabspyd av svin

1 Mins read
Grillsesongen er enda ikke over! Prøv ut disse superenkle kebabspydene med svinekjøttdeig! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a73cf602a8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lammeboller i Spicy Tomatsaus

1 Mins read
Pimp opp den vanlige “pasta og kjøttboller” med disse skikkelig gode lammebollene med et lite hint av Middelhavet, sammen med en litt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a73cf61699', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: