Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read

Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt klart smaker best toppet med avokado og srirachasaus, mens andre her i huset sverger til syltet rødløk! Finn din favoritt!


Pulled Kyllingburger

Course Main Course
Servings 4

Ingredients
  

 • 4 burgerbrød
 • Salat
 • Rødløk
 • Srirachasaus

Pulled Chicken

 • 1 kg kyllingfilet
 • 4 ss olje
 • 2 ss røkt paprika
 • 2 ts koriander
 • 2 ts hvitløkskrydder
 • 2 ts spisskummen
 • 1,5 ts saft
 • 1/2 stk lime saft + zest
 • Olje/smør til steking

Instructions
 

 • Bland alle krydderne sammen med olje og lime.
 • Ha kyllingfiletene og marinaden i en plastpose. Bland alt godt sammen slik at alle kyllingfiletene er dekket av marinade.
 • La det marinere i minst 15 minutter, gjerne hele natten hvis du har mulighet.
 • Varm litt olje i en stekepanne. Stek kyllingfiletene til de er gjennomstekt.
 • Ha kyllingen over på en fjøl. Bruk to gafler til å dra kyllingkjøttet fra hverandre i passe store biter.
 • Putt kyllingkjøttet tilbake i stekepanna på lav varme. Hell over resten av marinaden. Stek alt i et par minutter.
 • Gjør klar grønnsakene og resten av tilbehøret.
 • Legg et burgerbrød på en tallerken. Ha på salatblad, rødløk og eventuelle andre grønnsaker. Ha en god sleiv med kyllingkjøtt over på burgeren. Topp med srirachasaus rett før servering.
 • Nyt!
Keyword burger, pulled chicken
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7c1eb8ae4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7c1eb9d75', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvite «kjøttboller» med spagetti

1 Mins read
Kjøttfrie middager trenger ikke være kompliserte eller ta lang tid å lage. Sleng sammen ingrediensene til de hvite “kjøttbollene” i en blender… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7c1ebae94', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: