Middag

Thai Pasta

1 Mins read

Raske og enkle middager er gull verdt! Denne thai pastaen er intet unntak og ble fort en middagsvinner hos oss. Med milde gode nøttesmaker er denne thai pastaen en sikker vinner! Med få og enkle ingredienser er denne lett å slenge sammen i en travel hverdag, eller hvis man vil bruke helgen til noe litt annet enn å stå å kokkelere hele dagen!

Håper det smaker!

Thai Pasta

Ingredienser:

 • 3-400 g ukokt spagetti / linguini
 • 1 glass salsa
 • 5 ss peanøttsmør
 • 1 ss sitron-/ limesaft
 • 1,5 ts agavesirup / honning
 • 3-4 kyllingfileter
 • 2 ts soyasaus
 • Peanøtter/lime/koriander til servering (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

 1. Start med å koke pastaen.
 2. Ha salsa, peanøttsmør, soyasaus og sitronsaft i en høy stekepanne. La det varme seg opp slik at alt kan blandes sammen til en saus.
 3. Skjær kyllingen i biter og ha i stekepanna sammen med sausen. Stek alt sammen til kyllingen er gjennomstekt.
 4. Server med peanøtter, limes og koriander.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e6f1df754', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e6f1e08e3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Asiatisk Biff- og løkgryte

1 Mins read
Asiatisk Biff- og løkgryte er en rask og fantastisk velsmakende middagsrett du lett slenger sammen på rundt 30 minutter. Server sammen med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e6f1e1b31', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: