Kaker og Dessert

Smuldrepai med blåbær

1 Mins read

Selv om det er sommer og varmt i været setter ikke det stopper for at vi må ha litt dessert i ny og ne. En frisk og smakfull smuldrepai med blåbær tar verken lang tid å lage eller krever mange ingredienser! Server som den er eller med litt vaniljeis så er denne perfekt både til familiekos, gjester og fest.

Smuldrepai med blåbær:

Ingredienser:

 • 450 g blåbær
 • 100 g sukker
 • 1-2 ts sitronsaft

Smuldredeig:

 • 100 g kaldt smør
 • 110 g mel
 • 110 g brunt sukker
 • 50 g havregryn

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader.
 2. Bland alle ingrediensene til smuldredeigen i en bolle. Det går også an å kjøre alle ingrediensene sammen i en food processor.
 3. Bland sammen blåbær (hvis du bruker frosne, la de tine litt), sukker og sitron med en gaffel. Smak til med mer sitronsaft eller sukker, det er stor forskjell på blåbær så her må man gjerne smake seg litt frem.
 4. Ha blåbærene i en paiform. Dryss over smuldredeigen.
 5. Sett midt i ovnen i 30-40 minutter.
 6. Server som den er eller med et stykke iskrem!
 7. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a785447505', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

17.mai Red & Blue Velvet Kake

1 Mins read
Det nærmer seg 17.mai og i den forbindelse er det mye baking og matlaging rundt om i landet. Dette er tross alt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a785448c39', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

Klassisk Langpanne Sjokoladekake

1 Mins read
Gjør klar til fest med denne enkle, klassiske sjokoladekaka! Eller kanskje du skal bake til skoleavslutningen, loppemarkedet eller 17.mai? Dette er kaka… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a78544a24e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: