BakstKaker og Dessert

Natronkaker

1 Mins read

Natronkaker er tykke, små kaker som fort kan minne om amerikanske pannekaker. Disse er perfekte å servere som en litt fyldig dessert eller som en liten lunsj.

Jeg serverer som oftest natronkaker uten tilbehør, men det går helt fint å servere med samme type tilbehør som vafler og pannekaker, ting som syltetøy, sukker, ost osv.

Natronkaker

Ingredienser:

 • 1L kulturmelk
 • 280 g sukker
 • 720 g mel
 • 1 egg
 • 1,5 ts natron
 • 1 ts hornsalt
 • 2 ts vaniljesukker
 • ½  ts kardemomme
 • Smør eller formfett til steking

Slik gjør du det:

 1. Ha sukker, natron, hornsalt, vaniljesukker, kardemomme og egg i en bakebolle. Pisk dette sammen og spe på med kulturmelken til du har en veldig tynn røre.
 2. Rør deretter inn litt og litt av melet til du har en tykk og jevn røre. La den stå å hvile i 10-15 minutter.
 3. Varm opp en stekepanne og ha litt formfett eller smør i panna. Bruk cirka en halv øse til hver natronkake. Stek et par minutter på hver side.
 4. Server når de er varme.
 5. Nyt!

You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a83527343a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a835274cb1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a835276009', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: